Mannen som fick vad han önskade

I lager.

240 kr

Lehrberg, Bert, Mannen som fick vad han önskade 

361 sidor. Inbunden med skyddsomslag. 

ISBN 9789197603881 

Hur skulle din värld se ut om dina spontana önskningar gick i uppfyllelse? Skulle du leva ett annorlunda och bättre liv? Skulle världen vara en bättre plats? Skulle somliga få vad de förtjänar?

Det här är berättelsen om Anders Jönsson, en på de flesta sätt ordinär person som får se sina önskningar gå i uppfyllelse. Redan som barn blir Anders på ett säreget sätt offer för onda makter, när han luras att ingå ett avtal som han undertecknar i sitt eget blod. Konsekvenserna av avtalet visar sig först många år senare – på gott och ont. Men vem är det egentligen som lurar vem?

Boken “Mannen som fick vad han önskade” är mångbottnad och kan beskrivas på många sätt. Den är en modern saga för vuxna, en modern version av Alladin och anden i lampan. Den är också berättelsen om ett barn som spelade kula. Och om en man som tog hela sin familj och flyttade till Gotland. Ja, den innehåller det mesta som man brukar förvänta sig av en historia                         spänning, romantik, komiska situationer. Samtidigt är den ett lågmält men välriktat inlägg i debatten om vart mänskligheten egentligen är på väg och varför - den urgamla kampen mellan gott och ont.                                                                                                                                                                              

Bert Lehrberg är professor i civilrätt vid Uppsala universitet. Han har tidigare författat boken Spökhistorier från Gotland som han gav ut på sitt eget bokförlag 2009. I övrigt är Bert Lehrberg mest känd som juridisk författare med populära titlar som Praktisk juridisk metod, Avtalstolkning, Aktiebolagsrätt och Avtalsrättens grundelement. Han undervisar bland annat om avtalsrätt, aktiebolagsrätt, skiljemannarätt, juridisk metod och argumentationsteknik med bland annat avancerade NLP-metoder. Han är också en erfaren konsult och skiljeman i kommersiella tvister.